Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Ε.Ψ.Ε.Π.,το οικοτροφείο «Αίολος» και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Αρταίων, μας προσκάλεσαν να συμμετέχουμε και εμείς στις δράσεις που θα πραγματοποιήσουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου,προβάλλοντας την ταινία «ΟΙ ΑΘΙΚΤΟΙ» (Intouchables, 2011). Χαιρόμαστε που θα γίνουμε μέρος μίας τέτοιας εκδήλωσης, ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους συμμετέχοντες για την πρόσκληση και σας περιμένουμε όλους αυτή την Πέμπτη στις 21:00 στην αίθουσα «Διώνη» (Εκθεσιακό Κέντρο) να παρακολουθήσουμε μια ταινία που μπορεί να μη σου αλλάζει τη ζωή αλλά σίγουρα σε βοηθάει να την κάνεις καλύτερη!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

125

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

10:00-11:00 πμ Παιδική διαδραστική παράσταση «Η πριγκίπισσα Κουμ Κουατ και τα κλεμμένα χαμόγελα» από τη θεατρική ομάδα «Φτου και Βγαίνω»-αίθουσα Διώνη

11:00-12:00 πμ Θεατρικό παιχνίδι (αυτοσχεδιασμός-αισθησιοκινητική). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί πρωινός μπουφές.

17:00-19:00 μμ Εικαστικό εργαστήρι-Παιδικές χειροτεχνίες στο κέντρο της πόλης (πλατεία Αγίου Δημητρίου) σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αρταίων. Ενημέρωση-ευαισθητοποίηση της κοινότητας με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

17:30-19:00 μμ Ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της πόλης από τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας (Π.Ο.Α) με τίτλο «Ποδηλατούμε για την Αναπηρία» με τη συμμετοχή των δομών Ειδικής Αγωγής και σχολείων της πόλης. Αφετηρία-Τερματισμός: Πλατεία Αγ. Δημητρίου. (Σε περίπτωση βροχής η ποδηλατοβόλτα και το εικαστικό εργαστήρι δεν θα πραγματοποιηθούν).

21:00 μμ Προβολή ταινίας σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας, με τίτλο «Οι Άθικτοι» στην αίθουσα Διώνη του δήμου Αρταίων.

Διοργάνωση : Οικοτροφείο Αίολος-Ε.Ψ.Ε.Π, Κ.Δ.Α.Π –ΜΕΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α